sâmbătă, 22 august 2015

FLORIN CÂRCIUMARU VERSUS CONSTANTIN BRÂNCUȘI



10 august 2015. ,,În interes public” - o emisiune fulminantă a postului de televiziune Gorj TV, o emisiune istorică. Excepționalii jurnaliști Sorin Călugărița, Narcis Daju și Gabriela Mladin demontează marea înscenare de la Târgu Jiu a atentatelor comise împotriva operei lui Constantin Brâncuși, afirmând, cu argumente fără drept de tăgadă, că responsabilitatea acestora aparține, în întregime, numitului Florin Cârciumaru. 

ÎN INTERES PUBLIC, PARTEA I

ÎN INTERES PUBLIC PARTEA A II-A


DORU STRÂMBULESCU
- CU ADEVĂRAT, O VICTIMĂ A EFECTULUI
DUNNING-KRUGER
Moșul meu avea o vorbă:  ,,Decât să îndrepți oamenii, mai bine iei ciocanul și îndrepți cuie”. Doru Strâmbulescu, Adina Andrițoiu,  Florin Cârciumaru, Ovidiu Popescu, Sorin Lory Buliga, Teodora Ciobanu, Ion Călinoiu, etc - din turma de la Gorj - nu pot fi îndreptați și de ai da în capetele lor, nu cu ciocanul, cu barosul. Este stupid să îți imaginezi că ar putea cineva să îl îndrepte pe Strâmbulescu. 

O demonstrație, fără drept de apel, a faptului că, la Târgu Jiu, FLORIN CÂRCIUMARU este IL CAPO DEI CAPI. O emisiune realizată pe Gorj TV de curajoasa jurnalistă Diana Pătruț:
Cine-l ține în brațe pe Strâmbulescu?
 - Marti, 11 August 2015
http://www.gorjtv.ro/Articole/Cultura/22548/Cine-l-%C8%9Bine-%C3%AEn-bra%C8%9Be-pe-Str%C3%A2mbulescu?

https://www.youtube.com/watch?v=JTRvXP3Lzf8


În urma scrisorii pe care i-am adresat-o Președintelui Statului nostru, prin care l-am rugat să intervină în favoarea restaurării, anul acesta, a Coloanei fără Sfârșit, primarul Cârciumaru a folosit prilejul pentru a-și face rost de bani, rugându-l pe Ponta, pe stradă, cu mâinile în buzunare, să ,,îl ajute” cu vreo trei milioane de euro pentru restaurarea Coloanei, că așa i-au zis lui la ureche (după ureche) niște ,,specialiști” că ar costa restaurarea monumentului. Ce documentație? Ce devize? Ce licitație? Niște ,,specialiști”. Poc din degete. Ia, măi, cârciumare, îți dau din jep trei milioane de euro. După ciordeală, din rest, cumpără un elicopter să monitorizezi Coloana cu Adina Andrițoiu. Ia-i și la ăla micu, Strâmbulescu, vreo două acadele. 
Pandurul Joi, 21 Mai 2015
http://www.pandurul.ro/Actualitate/2015-05-21/Carciumaru+a+cerut+bani+pentru+Coloana+Infinitului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu